10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Protecţiei Civile, sărbătorită de pompieri prin acordări de diplome şi avansări în grad

- Advertisement -

Şedinţă festivă vineri la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, cu ocazia împlinirii a 87 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, activitatea de protecţie civilă desfăşurându-se în cadrul ISU din anul 2004. S-au acordat diplome aniversare pompierilor în rezervă, care şi-au desfăşurat activitatea în acest domeniu, şi au fost avansate şi cinci cadre ale inspectoratului.

Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile, conducerea ISU Olt a acordat, în cadrul unei ceremonii, diplome aniversare cadrelor militare în rezervă și în activitatea care și-au desfășurat activitatea în domeniul protecției civile. De asemenea, au fost prezentate mesajele autorităților centrale cu prilejul acestei zile.

Cinci pompieri care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu au fost înaintați un grad, înainte de expirarea stagiului minim în grad. Maiorul Lorel Mîndroc a fost avansat în gradul de locotenent colonel, locotenentul Lucian Cosmin Dumitru în gradul de căpitan, plutonierii majori Marius Dumitrescu şi Ionuţ Pena în gradul de plutonier adjutant şi plutonierul Marian Adrian Popa în gradul de plutonier major, au primit noile grade de la maiorul Constantin Ghiocanu Pîrvan, adjunctul ISU Olt.

„Dragi colegi, vă felicit pentru dăruirea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru profesionalismul cu care acționați în situațiile care pun în pericol viața cetățenilor și vă doresc, la ceas aniversar, un călduros La mulți ani, sănătate și cât mai multe realizări!”, le-a transmis adjunctul inspectorului şef al ISU.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți