10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fiscul din Olt îşi face pagină de Facebook

- Advertisement -

Pentru a fi mai aproape de contribuabili, Fiscul din Olt își face pagină de Facebook. Conducerea instituției a obținut aprobare din partea ANAF pentru această metodă de comunicare, iar în prezent se fac demersuri pentru a fi cooptați în acest proiect și specialiști din domeniul juridic. Astfel, cei care solicită informații vor primi răspunsuri complete.

În era tehnologiei, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt vrea să interacționeze cu plătitorii de taxe și impozite și pe Facebook. Instituția a primit aprobare pentru înființarea unei pagini oficiale, care va avea ca principală activitate oferirea de informații rapide contribuabililor. Astfel, cei care nu vor putea ajunge la ghișee, vor fi ajutați on-line, într-un timp mai scurt, explică directorul Daniel Doagă.

„Am solicitat și am obținut avizul structurii centrale a ANAF pentru crearea unei pagini de Facebook la nivelul instituției. Vreau ca pagina respectivă să cuprindă toate informațiile utile pentru contribuabili. Va fi un proiect foarte complex, în care încercăm să atragem Registrul Comerțului, Baroul Olt și alte instituții care să emită puncte de vedere și comentarii utile mediului de afaceri și contribuabililor în general”, a spus Daniel Doagă.

Au fost selectați zece specialiști ai Fiscului oltean, toți cu experiență în diferire domenii de activitate. Alături de ei vor răspunde la întrebările contribuabililor și reprezentanții altor instituții cu atribuții în domeniu. Conducerea Fiscului își propune să îmbunătățească relația și cu cei care ajung la ghișee. Toți șefii de servicii au primit indicații legate de modul de comunicare dintre funcționarii instituției și contribuabili. Aceștia din urmă trebuie tratați cu respect, iar problemele lor trebuie rezolvate cât mai repede.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți