Fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul PNL la Consiliul Județean

Liberalii olteni au stabilit, în şedința Biroului Politic Județean al PNL Olt de miercuri seara, numele candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean. Dintr-o listă care a cuprins mai multe nominalizări venite din partea membrilor formaţiunii politice a fost desemnat un fost comandant al Poliţiei Olt, comisarul şef Ion Voicu.

Ion Voicu este în rândul membrilor PNL Olt din luna martie a anului 2018, iar din luna noiembrie a aceluiaşi an a fost numit preşedinte al seniorilor liberali din judeţ, funcţie pe care o deţine şi în prezent. Totodată, acesta deţine şi o funcţie importantă, cea de vicepreşedinte al Biroului Politic Naţional al Organizaţiei Seniorilor Liberali a Partidului Naţional Liberal.

Liberalul Voicu a fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt din anul 2010 şi până la începutul anului 2013 când s-a pensionat ca urmare a scandalului sexual pornit de fosta poliţistă Melania Celestina Renghea, cea care şi-a înjunghiat fostul şef pe care l-a acuzat că a vrut să o violeze.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul PNL la Consiliul Județean

  • Cea mai frumoasa breasla, militienii din politica ! Dar ce faceti cu ceilalti militieni in rezerva, inmatriculati la PNL ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.