17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Se lucrează intens pe șantierul drumului expres

- Advertisement -

Au apărut imagini noi cu lucrările de pe șantierul drumului expres Craiova – Slatina – Pitești. Zeci de utilaje și muncitori lucrează constant la terasarea terenului, dar și la construcția podurilor și podețelor de pe Tronsonul 2, de la intrarea în Balș și până la ieșirea din Slatina, către Valea Mare.

Iarna blândă i-a permis constructorului să lucreze în forță la construcția șoselei de mare viteză care traversează județul Olt.

Variantele de ocolire ale Slatinei și Balșului au fost primele obiective, iar pe tronsoanele respective, lucrările sunt avansate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publice imagini noi de pe șantier. Sunt multe utilaje de mari dimensiuni, dar și foarte mulți muncitori angrenați în acest mare proiect.

„Imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, loturile 1 și 2, constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL. În această perioadă antreprenorul efectuează lucrări la terasamente, execuție piloți forați, structuri poduri și pasaje”, au explicat reprezentanții Companiei de Drumuri.

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești traversează localitățile Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Milcov și Slatina și include centurile de ocolire ale Slatinei și Balșului. De la Valea Mare, începe Tronsonul 3 al șoselei, pentru care abia acum se derulează licitația de atribuire a lucrărilor, după ce prima procedură a fost contestată.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți