10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pietoni răniți grav într-un accident, la Caracal. Se aflau între mai multe mașini parcate lovite în plin de un alt autoturism

- Advertisement -

Doi tineri de 20 și 21 de ani, din municipiul Caracal, au fost victimele unui accident de circulație produs, joi seara, pe strada Mărului din apropierea Primăriei din localitate. Vinovat de producerea evenimentului rutier este un conducător auto de 22 de ani, din comuna Deveselu.

Din cercetările polițiștilor, tânărul de 22 de ani a intrat cu autoturismul, condus cu viteză, în coliziune cu mai multe mașini parcate în zonă, între acestea aflându-se cei doi pietoni.

„Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Astfel, un tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat cu autoturismul pe care îl conducea doi pietoni și mai multe autoturisme parcate”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Tinerii loviți au suferit răni grave și au ajuns la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigații medicale amănunțite, unul fiind în comă, iar celălalt diagnosticat cu fractură de picior.

Paramedicii SMURD Caracal și cadrele medicale de pe un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au acționat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Caracal, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu fractură deschisă la membrul inferior drept. Cel de-al doilea pacient de 21 de ani, tot din Caracal, a fost preluat de echipajul de pe ambulanță în stare de inconștiență, politraumatizat în urma accidentului. Ambii au fost transportați la Spitalul Caracal pentru îngrijiri medicale, pietonul de 21 de ani fiind în stare comatoasă”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. Ulterior, tânărul rănit mai grav a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, iar celălalt pieton la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Testat cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți