11.2 C
Slatina
vineri,10 mai,2024

Ultimele Articole

Liderii PSD Olt, critici dure la adresa guvernului liberal

- Advertisement -

„PNL numele tău este iresponsabilitate!”, declară vehement Marius Oprescu, președintele PSD Olt, nemulțumit de modul în care liberalii guvernează țara. Și președintele PDS Slatina, Emil Moț, a reacționat la deciziile luate de PNL, precizând că România are nevoie de un guvern responsabil, care să își asume gestionarea actualei situații.

Liderii PSD Olt critică dur atitudinea Guvernului PNL, considerând o iresponsabilitate gravă deciziile luate în ultimele zile de Executiv. Pe de o parte, este condamnată preocuparea liberalilor pentru alegerile anticipate, în acest context dificil provocat de coronavirus. Pe de altă parte, decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier este considerată o bătaie de joc la adresa românilor.

„PNL numele tău este iresponsabilitate! Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de stabilitate, responsabilitate și unitate”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Și primarul Slatinei, Emil Moț, le-a cerut guvernanților să manifeste o atitudine responsabilă și să nu mai pună pe primul loc interesele electorale, în această perioadă dificilă pentru România.

„Când lucrurile devin serioase, liberalii știu doar să fugă! Președintele acum cere instalarea rapidă a unui Guvern, după ce în ultimele luni s-a jucat de-a alegerile anticipate și de-a premierii marionetă… România are nevoie de altceva, de un guvern care chiar își asumă responsabilitatea gestionării crizei și nu sacrifică prioritățile țării pentru efemere câștiguri electorale”, a precizat Emil Moț, președintele PSD Slatina.

Social democrații olteni au mai spus că singurul scop al guvernării PNL în reprezintă anticipate nu sănătatea, jocurile electorale, nu stabilitatea.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți