12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Speculă cu o sută de măști de protecție, la Slatina

- Advertisement -

O femeie de 53 de ani, din comuna Brebeni, a fost amendată cu 5.000 de lei de polițiștii olteni, după ce a încercat să facă speculă cu măști de protecție. Miercuri, femeia voia să vândă o sută de măști cu 600 de lei în municipiul Slatina, pentru fiecare mască cerând eventualilor clienți câte 6 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au organizat pe 1 aprilie acțiunea în urma căreia au surprins-o pe femeia de 53 de ani, din Brebeni, în timp ce încerca să comercializeze, în Slatina, 100 de bucăți măști de protecție.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceasta nu deține documente de proveniență și nu este autorizată să efectueze astfel de activități de comerț. Femeia a solicitat în schimbul măștilor de protecție suma de 6 lei pe bucată”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele o sută de măști au fost confiscate, iar femeia din Brebeni a fost amendată cu 5.000 de lei, mai spun polițiștii.

„Polițiștii de investigare a criminalității economice au sancționat contravențional persoana respectivă cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Cele 100 de măști de protecție au fost indisponibilizate”, a spus reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți