7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier cu victimă într-o intersecție din Slatina

- Advertisement -

O tânără de 25 de ani, din comuna Strejești, a ajuns la spital, miercuri după-amiaza, în urma unui accident rutier produs la intersecția străzii Textilistului cu strada Profesor Alexe Marin, din municipiul Slatina.

Polițiștii spun că un șofer de 26 de ani, din comuna Strejești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Textilistului, a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la stânga și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și un indicator rutier, situate la intrarea pe strada Profesor Alexe Marin.

În urma coliziunii, mașina pe care tânărul o conducea a fost serios avariată, iar soția lui, de 25 de ani, din Strejești, pasager pe scaunul din dreapta față, a fost rănită ușor. Cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimei, diagnosticată cu un tramatism la mâna stângă. Tânăra a fost transportată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză au deschis dosar penal, în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți