10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr înjunghiat în zona Pieței Zahana din Slatina

- Advertisement -

Un tânăr de 30 de ani, din Slatina, a fost, marți seara, victima unui conflict spontan izbucnit între mai multe persoane, în zona Pieței Zahana din Slatina. În urma incidentului, tânărul a fost înjunghiat și a fost preluat de cadrele medicale, care au intervenit la fața locului, și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

Un echipaj mixt, alcătuit din polițiști, jandarmi și militari, a intervenit la fața locului pentru a aplana conflictul.

„În urma unui apel prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, am fost sesizați despre faptul că, în zona Zahana, din municipiul Slatina, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului și au aplanat conflictul. Una dintre persoane prezenta leziuni ce ar fi putut fi provocate cu un obiect tăietor, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt în plină desfășurare, în vederea stabilirii situației de fapt și identificarea celor implicați în conflict”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Paramedicii SMURD Olt au acordat primul ajutor victimei, polițiștii fiind cei care au sunat la 112 pentru a interveni echipajele medicale.

„A fost vorba de un conflict spontan între doi indivizi, iar tânărul de 30 de ani, din Slatina, care a fost victimă, a fost cel care a alertat un echipaj de poliție care era în zona Pieței Zahana. A fost înjunghiat și, din câte am înțeles, acesta le-a spus că i s-a furat telefonul în urma unui conflict spontan. El nemaiavând de pe ce să sune, polițiștii au alertat echipajele medicale prin 112, iar la fața locului s-au deplasat paramedicii SMURD. Pacientul prezenta o plagă înjunghiată superficială, de trei-patru centimetri, în zona hemitoracelui stâng. Era conștient, stabil hemodinamic și a fost transportat la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale”, a declarat doctorul Dragoș Toader, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți