A intrat cu mașina în gardul unui imobil, într-o intersecție din Piatra Olt

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, produs la intersecția Drumului Național 64 cu Drumul Județean 677, din orașul Piatra Olt, în urma impactului dintre acestea una dintre ele fiind proiectată în gardul unui imobil.

Un corăbian de 80 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Potrivit polițiștilor, acesta, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a acroșat un alt vehicul care efectua un viraj la stânga.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au stabilit faptul că un bărbat, de 80 de ani, din Corabia ar fi efectuat o depășire neregulamentară, acroșând un autovehicul care efectua un viraj la stânga. În urma impactului autoturismul care efectua depășirea a fost proiectat intr-un gard. Conducătorul auto de 80 de ani, din orașul Corabia a fost transportat la spital”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor bătrânului din Corabia, celălalt șofer nefiind rănit și refuzând transportul la spital.

„Pompierii SMURD Slatina au intervenit la accident. În cele două autoturisme implicate se aflau doar șoferii. Paramedicii au preluat unul dintre șoferi, în vârstă de 80 de ani, din orașul Corabia, conștient, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic, excoriații la membrul inferior stâng și plagă la membrul superior stâng. Pacientul a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite. Cel de-al doilea șofer nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma evenimentului rutier, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<