22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Slatina, prins drogat la volan pe o stradă din oraș

- Advertisement -

Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri după-amiaza, a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Slătineanul conducea drogat autoturismul pe strada Mănăstirii, din localitate, și a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii Biroului Rutier Slatina acționau pentru verificarea respectării măsurilor impuse de ordonanțele militare și pentru siguranța participanților la traficul rutier în momentul în care au efectuat semnalul regulamentar de oprire a șoferului, care se deplasa cu autoturismul pe strada Mănăstirii, din localitate.

„Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, a fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice”, a spus reprezentantul IPJ.

Sursa citată a mai spus că testul a ieșit pozitiv pentru patru substanțe psihoactive, iar în cauză polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți