15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi teste pentru depistarea Coronavirusului, efectuate în rândul locuitorilor județului

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au continuat și vineri să supravegheze cazurile de Coronavirus existente la nivel local, dar și a persoanelor care se află în centrele de carantină special amenajate și a celor autoizolate. Totodată, avem și noi teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, care au fost efectuate în rândul persoanelor din județ și prelucrate.

În prezent, avem peste 200 de carantinați și peste 800 de izolați la domiciliu în Olt, potrivit unui comunicat remis de reprezentanții Prefecturii. „În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt 203 de persoane. Alte 826 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, se arată în comunicat.

Totodată, față de ziua anterioară, vineri au fost efectuate peste 20 de noi teste pentru depistarea noului Coronavirus. „Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 1.138 de teste Covid-19”, mai precizează reprezentanții Prefecturii Olt.

Până acum, în Olt au fost confirmate 42 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, diferența de 31 aflându-se în continuare internate în spital, pentru terapie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți