12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Intervenție cu mascații pentru aplanarea unui scandal izbucnit între romii din Piatra Olt

- Advertisement -

Mai multe persoane de etnie romă din orașul Piatra Olt au fost implicate marți într-un scandal izbucnit spontan în comunitatea lor. Polițiștii au intervenit cu mascații pentru a aplana conflictul, șase femei și bărbați fiind amendați pentru nerespectarea ordonanțelor militare, dar și pentru provocare și participare la scandal.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 13:00 pe o stradă din comunitatea rromilor din Piatra Olt, polițiștii din oraș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor olteni, acționând în urma unui apel primit prin 112.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că scandalul ar fi izbucnit spontan între mai multe persoane care locuiesc în aceeași zonă.

Șase persoane au fost implicate în conflict. „Au fost identificate șase persoane, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 53 de ani, care au fost sancționate contravențional de polițiști pentru nerespectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare, precum și pentru provocare și participare la scandal, încălcând prevederile Legii 61 din 1991”, a spus reprezenatntul IPJ.

Romii scandalagii au fost amendați cu 15.300 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți