9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajații DGASPC Olt, depistați cu SARS-CoV-2, declarați vindecați și externați din spital

- Advertisement -

Sunt 49 de cazuri de Coronavirus confirmate până în prezent în județul Olt, în ultima zi fiind confirmată o singură îmbolnăvire cu infecția umană cu virusul SARS-CoV-2. Totodată, avem și doi pacienți depistați cu COVID-19, care au fost declarați vindecați externați din Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi angajați ai centrelor de îngrijire și asistență persoane a persoanelor vârstnice și a celor cu dizabilități din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, respectiv inspectorul de specialitate de la Băbiciu și infirmiera de la Cezieni, sunt bolnavii care s-au însănătoșit și sâmbătă au ieșit din spital.  

„Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt, dintre persoanele confirmate pozitiv, 20 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, două fiind externate astăzi. Totodată, până acum, 27 de persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu COVID-19 se află internate în spital. Au fost înregistrate două decese ale unor persoane confirmate cu virusul COVID-19”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Potrivit sursei citate, 238 de persoane sunt în continuare în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în județ, iar alte 463 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Totodată, până acum, în Olt au fost prelucrate 1.294 de teste pentru depistarea noului Coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți