10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă doi olteni diagnosticați cu COVID-19, declarați vindecați și externați din spital

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că în cursul zilei de sâmbătă au fost declarați vindecați de virusul COVID-19 și externați din unitățile medicale încă doi olteni.

Doi contacți ai unor angajați de la fabrica de confecții Vas Co Tricot, din Caracal, care au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina și Spitalul Municipal Caracal, sunt cei care s-au însănătoșit și au ieșit din cele două unități medicale.

Cu cei doi pacienți, sunt 37 de olteni, din totalul celor 53 infectați cu virusul, care au fost declarați vindecați de Coronavirus și externați până sâmbătă. Totodată, 14 pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 se află internați în continuare în spital.

Din nefericire, în județ se înregistrează și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2.  

În continuare, în județ avem 343 de persoane aflate în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt, în timp ce alte 119 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, s-au prelucrat și 2.069 de teste pentru depistarea infecției cu Coronavirus, ultimele 15 fiind realizate în ultima zi. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți