10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

SARS-CoV-2 în județ: Alți trei bolnavi declarați vindecați și externați în ultima zi

- Advertisement -

În județul Olt nu au mai fost confirmate cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, iar sâmbătă bilanțul este de 67 de îmbolnăviri. Din fericire, continuă să se însănătoșească olteni diagnosticați cu Coronavirus și externați din spitalele în care au primit tratament de specialitate. Sunt 45 de vindecați până acum, ultimii trei fiind în ultima zi.   

„Dintre cele 67 de persoane confirmate pozitiv cu virusul COVID-19, 45 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile medicale, din care trei în ultimele 24 ore. Totodată, până acum, 20 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Coronavirus se află internate în spital”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt, în urma datelor oficiale transmise sâmbătă de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt.

Din păcate, în județ au fost înregistrate și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de o femeie de 54 de ani, din comuna Scărișoara, care a murit pe 3 mai la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, și un bărbat de 57 de ani, din comuna Șerbănești, care a decedat pe 7 mai la Spitalul Municipal Caracal. Ambii pacienți aveau și alte boli asociate.

În continuare, 149 de persoane sunt în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în județ, iar alte 1.445 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până acum, în Olt s-au prelucrat și 2.334 de teste pentru depistarea noului Coronavirus, cu nouă mai multe față de ziua anterioară.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți