15.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Slătinenii, mulțumiți de acțiunile organizate de primărie pe timpul pandemiei de Coronavirus

- Advertisement -

Municipalitatea s-a implicat activ pe timpul pandemiei de Coronavirus și atât pe timpul stării de urgență, cât și acum în stare de alertă, a desfășurat zeci de acțiuni necesare prevenirii răspândirii virusului chinezesc. Slătinenii au fost încântați de activitățile desfășurate și au transmis că în această perioadă au fost mai protejați.

Dacă în starea de urgență, ce a ținut două luni, Primăria Slatina a organizat acțiuni de igienizare și dezinfecție în toate cartierele orașului, a distribuit mii de pachete cu materiale de protecție și chiar sute de tichete pentru situații de urgență, în starea de alertă a reluat activitatea de distribuire a kit-urilor medicale.

Din ușă în ușă, angajații primăriei au mers în fiecare scară de bloc pentru a împărți slătinenilor câte cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși. Bineînțeles, nici cetățenii care stau în cartierele de case nu au fost uitați. Cu toții au ținut să mulțumească municipalității pentru că în această perioadă s-au simțit în siguranță.

O ultimă astfel de acțiune a autorităților locale a început luni și s-a încheiat miercuri, 34.000 de familii din Slatina bucurându-se de kit-urile sanitare. „Acțiunea din partea primăriei este benefică și trebuie încurajată, iar angajații Primăriei ajung cu siguranță la toți cetățenii din oraș. De fiecare dată când au venit, am fost acasă și am mai primit măști de protecție și mănuși, mai am și acum din ele. Sunt de folos, ne simțim mai protejați, ies la cumpărături cu ele și unde mai am nevoie”, a spus unul dintre slătineni. O slătineană a ținut, de asemenea, să mulțumească autorităților pentru acțiunea de împărțire a măștilor și perechilor de mănuși: „Ne sunt foarte necesare, mai ales în această perioadă, a stării de alertă, când trebuie să purtăm, mai ales, măștile de protecție în instituțiile publice și alte spații închise, dar și în mijloacele de transport în comun. Au fost multe acțiuni prin care noi ne-am simțit în siguranță: igienizarea scărilor de bloc, aparate cu dezinfectant în fiecare bloc și multe altele. Să fie continuate, pentru că sunt foarte bune”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți