2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 50 din totalul oltenilor depistați cu COVID-19, declarați vindecați și externați din spital

- Advertisement -

Cifrele privind situația epidemiologică a infecțiilor cu noul Coronavirus se modifică de la o zi la alta. Dacă numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a fost în continuă creștere, în ultimele zile au fost și tot mai mulți olteni diagnosticați cu virusul care au fost declarați vindecați și externați din spitalele în care au primit tratament de specialitate. Din totalul celor 91 de olteni confirmați până luni cu SARS-CoV-2, avem peste 50 care s-au însănătoșit și au ieșit din unitățile medicale în care au fost internați.

Potrivit datelor remise Prefecturii Olt de specialiștii Direcţiei de Sănătate Publică, dintre cele 91 de persoane confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, 53 au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile medicale, iar 36 se află încă internate în spital. Din păcate, în județ se înregistrează și două decese ale unor persoane depistate cu virusul COVID-19, acestea având și alte probleme de sănătate.

Totodată, luni după-amiază aveam 14 persoane în carantină instituţionalizată în centrele special amenajate în Olt, iar alte 2.467 erau în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la acest moment, în judeţ s-au prelucrat și 2.770 de teste pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, 131 dintre probe fiind încă în lucru.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți