19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Braconieri prinși la pescuit pe râul Olt

- Advertisement -

Doi bărbați de 33 și 36 de ani s-au ales cu dosare penale după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost prinși de jandarmi, în dreptul comunei Ipotești, în timp ce desfășurau activități de pescuit comercial pe luciul de apă al râului Olt.

În urma misiunii, efectivele Inspectoratului de Jandartmi Județean Olt au confiscat o ambarcațiune pneumatică, două vârsle, o unealtă de pescuit comercial tip setcă monofilament în lungime de 95 metri şi patru kilograme de peşte specia caras.

Bărbații, împreună cu documentele de constatare şi uneltele folosite la pescuit, au fost predați de jandarmi organelor de urmărire penală competente în vederea continuării verificărilor, iar peştele a fost redat mediului natural. Pe numele celor doi s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit și deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Oamenii legii reamintesc încă odată că faptele comise se pedepsesc cu amendă și interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între un an și trei ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți