7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

- Advertisement -

S.C. OLT SIACO S.R.L. titular al proiectului ” EXTRAGEREA PIETRISULUI SI NISIPULUI DIN PERIMETRUL CU SUPRAFATA DE 56.799 MP, DIN ALBIA RAULUI OLT – ACUMULAREA ARCESTI, COMUNA TESLUI, JUDETUL OLT„, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, propus a fi amplasat in comuna Teslui, judetul OLT.

1. Proiectul deciziei de incadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Morosanu, nr.3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autoritătii competente pentru protecţia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Olt, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet  autoritatii competente pentru protectia mediului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți