Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” din Slatina, redeschis

Clubul Sportiv Municipal Slatina, în subordinea căruia funcţionează Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”, anunţă că începând de miercuri, 24 iunie, instituţia care oferă servicii de relaxare şi de agrement îşi reia activitatea. Doar o parte dintre servicii sunt redeschise populaţiei, mai spun reprezentanţii clubului.

Potrivit unui comunicat remis de CSM Slatina, serviciile oferite de Clubul „Plaja Olt” care îşi vor relua activitatea sunt: frizerie, coafor, manechiură, pedichiură, fitness, închirieri – terenuri de tenis, volei, fotbal, minogolf, role şi biciclete. Serviciul de SPA rămâne momentan închis.

Accesul în cadrul Clubului Nautic şi de Agrement din Slatina se va realiza cu programare prealabilă. „La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului că accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius. Clienţii trebuie să înţeleagă restricţiile impuse având în vedere că suntem în stare de alertă şi că pericolul infectării cu coronavirus nu a trecut. Pentru alte detalii şi informaţii, vă rugăm să sunaţi la următorul număr de telefon: 0349.883.938”, se mai arată în comunicat.

Cătălin FIRCOIU  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<