10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bătrână cu arsuri, în urma unui incendiu puternic la o casă din comuna Bărăști

- Advertisement -

O femeie de 84 de ani, din comuna Bărăști, a suferit arsuri și a ajuns la Spitalul Slatina după ce, sâmbătă dimineața, casa i-a luat foc. Flăcările au cuprins întreaga locuință, iar pentru a stinge incendiul la fața locului au intervenit pompierii Stației Scornicești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, și pompierii de la ISU Argeș, care a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de intervenție, locuința, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat.

Bătrâna de 84 de ani, care este proprietara casei, a suferit arsuri și a avut nevoie de îngrijiri medicale, mai spune reprezentantul ISU: „Proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, cu arsuri de gradul I la nivelul feței, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”.

Pentru a lichida incendiul și a îndepărta efectele negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului, locuința și bunurile din interior au fost distruse.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată, potrivit pompierilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți