19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina a început acțiunile de dezinsecție a domeniului public

- Advertisement -

Acţiunea anuală de dezinsecţie a domeniului public al Slatinei a fost demarată de municipalitate încă de miercuri, pe parcursul a mai multe zile echipele firmei autorizate să desfăşoare astfel de activităţi atât la nivelul solului, cât şi din aer, cu ajutorul unui avion.

„Primăria Slatina a început, de ieri dimineață (miercuri n.r.), acțiunile de dezinsecție. În baza unui grafic prestabilit, echipele firmei autorizate au acționat atât la nivelul solului, cât și cu ajutorul unui avion, pentru a împrăștia substanțe care elimină insectele și larvele lor. Vom acționa și în următoarele zile”, a trasnsmis Emil Moţ, primarul municipiului, pe pagina sa de Facebook.

În toată urbea vor acţiona atât în aer, cât şi la sol, 21 de agenți de dezinfecție, nouă mijloace de transport, din care opt sunt utilaje de mare capacitate generatoare de ceață rece și caldă, precum şi 20 de aparate generatoare de ceață purtate de agenți specializați.

Conform graficului stabilit de Primăria Slatina, după acţiunile de miercuri, vineri, 10 iulie, se va acționa din nou din aer, iar în zilele de 11 și 13 iulie cu aparatele, la sol. Echipele de dezinsecție vor acoperi toată Slatina, iar acțiunile sunt supravegheate și coordonate de angajații Direcției Administrarea Patrimoniului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți