3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mă surprinde cinismul PSD. Tergiversarea legii carantinei și izolării poate costa viața a zeci, poate a sute de români

- Advertisement -

Președintele Klaus Iohannis a criticat PSD pentru amânarea votului pe proiectul de lege care reglementează carantina, izolarea și internarea pacienților confirmați cu COVID-19.

Principalele declarații ale președintelui:

Din nefericire, pandemia este cea mai gravă criză sanitară din ultimul secol. De 100 de ani nu a mai existat o boală cu impact atât de profund. Și în România efectele devin din ce în ce mai vizibile. Azi avem 637 de cazuri noi și 30 de oameni au murit.

E greu de imaginat cum unii spun că nu e niciun pericol, că e o boală ușoară, ba adepții unor teorii conspiraționiste spun că nici nu există. Ba există și are un impact devastator.

E greu de luptat cu această boală.

Am spus săptămâna trecută că nu e momentul unei dispute politice.Sunt siderat de felul în care PSD reacționează în Prlament când e în discuție o lege foarte importantă, care reglementează izolarea și carantina. A fost introdusă în Parlament în regim de urgență, pentru că nevoie de ea.

PSD a venit cu argumente false. Guvernul nu avea cum să vină mai devreme, până când nu s-au publicat argumentele CCR.

PSD tergiversează această discuție. Și pe mine mă surprinde cinismul de care dă dovadă PSD, care privează Guvernul de un instrument necesar pentru combaterea pandemiei

E extrem de trist, e șocant. Această tergiversare poate costa viața a zeci, poate a sute de români.

Reiau apelul către Parlament: finalizați discuțiile adoptați o formă bună a legii, altfel veți fi moralmente răspunzători de moartea a zeci sau sute de români. Această tergiversare e intolerabilă.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți