19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

O fetiță din Milcov, bolnavă de leucemie, are nevoie de sânge

- Advertisement -

O cheamă Bianca Maria, are doar opt ani, este originară din comuna olteană Milcov și are nevoie urgentă de sânge. Fetița este diagnosticată cu leucemie, iar în prezent este internată la Secția Pediatrie a Institului Clinic Fundeni din Capitală. Cei care vor să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzii Sanguine din Slatina, mulți internauți făcând apel, pe paginile lor de socializare, la persoanele cu suflet mare care o pot ajuta.   

Pentru a continua să trăiască grupa de sânge de care fetița din Milcov are nevoie este B3 pozitiv, spun cei care cunosc cazul. Bianca Maria era perfect sănătoasă, iar în luna martie i-a apărut un ganglion pe gât, în zona uneia dintre urechi, iar după o consultație la un medic din București a fost descoperită boala de care suferă. Cu timpul situația s-a agravat, iar acum copila este la aparate, mama acesteia fiind acum împreună cu ea în unitatea medicală.

„Fac un apel la umanitate și solidaritate față de un suflet de copil aflat în suferință, pe un pat de spital la Institutul Clinic Fundeni, diagnosticată cu leucemie, având nevoie urgentă de sânge grupa B3 pozitiv. Fetița este din satul Prooroci (Ulmi), județul Olt, are 8 anișori. Vă rog din suflet să distribuiți postarea, să o ajutam să trăiască, să fim parte din reușita acestui pui de om în lupta ei cu această boală. Cei cu suflet mare și înțeleg suferința copilului și a părinților, sunt rugați să meargă la Centrul de Transfuzii Slatina, menționând că doresc să doneze sânge pentru Voinea Bianca Maria. Vă mulțumesc cu recunoștință!”, este apelul făcut pe pagina de Facebook de apropiații familiei copilei din Milcov.

În doar câteva ore, postarea a avut zeci de comentarii și a fost distribuită de peste 200 de persoane.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți