Continuă lucrările de asfaltare a DN 65 – E 574, la Colonești

Este a treia zi consecutivă în care conducătorii auto trebuie să circule cu atenție pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul comunei Colonești. Drumarii aștern covor asfaltic în zonă, lucrările fiind realizate pe raza Secției Drumuri Naționale Slatina și sunt programate a fi finalizate miercuri la ora 20:00.

Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române anunță că lucrările de asfaltare sunt executate pe sensul spre municipiul Pitești al DN 65 – E 574 Slatina – Pitești, pe tronsonul kilometric 87+800 de metri – 88+700 de metri, în localitatea olteană Colonești. Astfel, până miercuri seara, la ora 20:00, traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijat cu piloți de circulație.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Continuă lucrările de asfaltare a DN 65 – E 574, la Colonești

  • Excelenta asfaltare de la Colonesti pana la Slatina, timp record de lucru, strat foarte gros de asfalt si calitate impresionanta! Felicitari constructorului! Stie cineva de cine a fost asfaltat?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<