14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19 a ajuns și la Direcția Agricolă. Femeia de serviciu, testată pozitiv

- Advertisement -

Noul Coronavirus a ajuns la o altă instituție publică din județul Olt. Este vorba de Direcția Agricolă Județeană unde femeia de serviciu a fost testată pozitiv. Angajata instituției a avut simptomele unei răceli și s-a dus să-ți facă testul pentru depistarea virusului COVID-19 la o clinică privată din municipiul Slatina.

Rezultatul pozitiv a fost primit de aceasta sâmbătă, 18 iulie, iar femeia de serviciu ar fi avut stări de rău încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Inițial, aceasta a pus simptomele se seama folosirii aerului condiționat la locul de muncă.

Salariata Direcției Agricole a mai venit la serviciu de vreo două ori în ultima săptămână, dar a stat puțin și a plecat acasă, odată simțindu-se tot rău, transmit reprezentanții instituției. O anchetă epidemiologică a specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt a fost deschisă acum pentru a vedea care au fost contacții femeii de serviciu, aceștia urmând a fi testați pentru a se stabili dacă a mai contractat vreun angajat virusul.

Conducerea DAJ Olt spune că mulți dintre salariații instituției sunt acum în perioada concediilor de odihnă, prin birouri fiind doar câte doi. Totodată, în instituția distanțarea socială a fost păstrată, femeia de serviciu testată pozitiv la SARS-CoV-2 purtând și ea mască de protecție în timpul programului de lucru.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți