19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Care este starea prefectului de Olt, confirmat cu COVID. Oficialul este internat la București

- Advertisement -

Prefectul de Olt Florin Homorean, confirmat cu virusul SARS-CoV-2, a ajuns cu bine la Spitalul Clinic Colentina din Capitală. Oficialul a vorbit și despre starea sa de sănătate intrând în direct, de pe patul de spital, la Știrile Pro TV de miercuri seara.

Homorean a spus cum se simte și a subliniat faptul că plămânii i-au fost afectați de COVID-19. Deși respira foarte bine, miercuri a simțit de fiecare dată când respira, sistemul pulmonar fiindu-i afectat. Totodată, prefectul de Olt a explicat că și tușește, dar și transpiră des.

„Respir destul de greu, tușesc după respirații mai adânci și transpir tot timpul. Nu am crezut că mi se poate întâmpla acest lucru. Am făcut un computer tomograf ieri (marți n.r.) la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care a evidențiat că plămânii sunt afectați de această boală. Respiram foarte bine, dar astăzi (miercuri n.r.) ori de câte ori respir îmi simt plămânii foarte încărcați. A fost o situație galopantă”, a declarat oficialul pentru Știrile Pro TV.

Încă din data de 12 iulie, când a fost testat pozitiv la noul Coronavirus, reprezentantul Guvernului în teritioriu a fost internat la Spitalul Slatina, iar marți, 21 iulie, în urma mai multor investigații medicii au stabilit transportul acestuia la un spital București. În cursul serii acestei zile, prefectul Florin Homorean a fost transferat la Colentina, unde în prezent primește tratament pentru a se vindeca.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți