10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete de tratament în stațiuni balneare de la munte și mare, pentru beneficiarii din Olt

- Advertisement -

O nouă ofertă bogată de bilete de tratament pentru pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județul Olt, în stațiunile balneare montane sau de pe litoralul românesc. În total, sunt peste 200 de bilete la băi disponibile în nu mai puțin de 18 stațiuni balneare.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a noilor bilete de tratament din cea de-a 12-a serie pe anul 2020, iar din totalul de 236, cele mai mult sunt vacante în Olănești – 72, Căciulata – 39 și Govora – 22.

Bilete la băi sunt disponibile atât în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA, cât și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an. Biletele au data de plecare în perioada 12 – 16 august, iar pe lângă cele trei stațiuni balneare, acestea mai sunt repartizate în Amara – șase, Bala – patru, Buziaș – șase, Călimănești – 12, Covasna – 14, Eforie Nord – șapte, Felix – 16, Herculane – zece, Mangalia – trei, Pucioasa – cinci, Saturn – zece, Slănic Moldova – două, Slănic Prahova – două, Tușnad – patru și Vatra Dornei – două.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 3 august, inclusiv. Oltenilor de pe listă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu, spun reprezentanții Casei de Pensii. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 4 august și se vor vinde ziua următoare.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin e-mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibilă pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, au mai transmis reprezentanții CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți