20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Nu s-a schimbat nimic pe litoral, unde este cel mai aglomerat weekend de până acum. Turist: „Cine e bolnav? Eu nu înțeleg”

- Advertisement -

Restricțiile nu îi sperie pe turiștii care vor să profite de un weekend la malul mării. Este cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral. Plajele au fost iar pline în Mamaia și Eforie Nord, acolo unde au ajuns zeci de mii de turiști. 

Sunt 150.000 de turiști pe litoral, în acest weekend.

Reprezentanți din industria turismului spun că de fapt numărul celor prezenți pe litoral este de fapt dublu faţă de cel raportat de unităţile hoteliere. Sunt mulţi cei care se cazează la rude, prieteni și particulari.

Comparativ cu zilele trecute, turiștii au început să păstreze regulile de distanțare.

„De la ora 18.00 până la 23.00 purtăm masca, ne conformăm legii. Am purtat mască și de dimineață”, spune un tânăr.

Chiar dacă respectă normele impuse de autorități de frica amenzilor, unii turiștii nu cred în continuare în existența virusului.

Turist: „Nu mă protejez”.

Reporter. De ce?

Turist: „Nu cred în asta. Prea multe cazuri se întâmplă în care eu nu prea cred”.

Turist: „Eu spun sincer că nu am întâlnit pe nimeni. Cine e bolnav? Eu nu înțeleg. Poate că este, dar nu e așa grozav”.

La malul mării, temperaturile au atins 30 de grade Celsius, dar vântul a suflat cu putere și marea a fost agitată. Salvamarii au arborat steagul roșu, care indică faptul că scaldatul este interzis. Dar turiștii nu prea au ținut cont de semnificația steagului și s-au aventurat în valurile puternice și astfel și-au riscat viața.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți