15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emblema de onoare a MAI cu însemn de război, primită de un jandarm oltean

- Advertisement -

Plutonierul major Liviu Cristian Boroi este jandarmul din cadrul inspectoratului de Jandarmi Județean Olt care, drept recunoaștere a profesionalismului manifestat, a primit miercuri emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu însemn de război, pentru serviciile şi misiunile încredinţate care au contribuit la ridicarea prestigiului ministerului.

„Stăpânirea de sine, curajul şi experienţa sunt factorii care l-au condus pe jandarmul oltean la succesul acţiunilor sale”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Olt.

De-a lungul carierei sale, plutonierul major Liviu Boroi a demonstrat că este un jandarm exemplar. Omul legii a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români, sub denumirea onorifică „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, desfășurând activități de pregătire a forțelor de ordine afgane, timp de șase luni, în cursul anului 2018,  militarul  fiind  decorat atunci cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO (Organizația Tratatului Atlanticului de Nord).

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți