10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu patru autoturisme în zona localității Jitaru. Două persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Două persoane au ajuns la spital, vineri seara, în urma unui grav accident produs pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul satului Jitaru, orașul Scornicești. Patru autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia acestea au fost serios avariate.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 30 de ani, din municipiul Slatina, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Olt au stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 30 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, în localitatea Jitaru, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, proiectându-l pe sensul opus de mers într-un alt autoturism. De asemenea, primul autoturism s-a oprit într-un alt autoturism care se afla pe același sens de deplasare. Două persoane, implicate în evenimentul rutier, au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Toți cei patru șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii continuă cercetările, în cauză fiind efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă video: Titi Boss (Grup Facebook – Info Trafic Slatina)

Din cauza accidentului, în zonă traficul a fost îngreunat aproximativ o oră și jumătate, circulându-se alternativ prin dirijarea autovehiculelor de echipajele polițiștilor rutieri. Totodată, pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de mașini de peste un kilometru.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți