14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofertă bogată de bilete de tratament pentru beneficii din Olt

- Advertisement -

Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județul Olt au încă o ofertă bogată de bilete de tratament în stațiunile balneare montane sau de pe litoralul românesc al Mării Negre. Sunt peste 220 de bilete în 20 de stațiuni, cele mai multe fiind în Olănești, Căciulata, Govora și Felix.

Diagrama de alocare a biletelor de tratament, care fac parte din seria a 14-a a anului 2020, a fost deja afișată la sediul și pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro.

În total, lista cuprinde 223 de bilete, acestea fiind disponibile în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an. Data de plecare a beneficiarilor în stațiune este perioada 12 – 17 septembrie, biletele fiind repartizate astfel: 11 în Amara, patru în Bala, cinci în Buziaș, 27 în Căciulata, 11 în Călimănești, 13 în Covasna, șase în Eforie Nord, 15 în Felix, 27 în Govora, șapte în Herculane, cinci în Mangalia, unul în Moneasa, două în Neptun, 68 în Olănești, șapte în Pucioasa, patru în Saturn, două în Slănic Moldova, patru în Techirghiol, două în Tușnad și două în Vatra Dornei. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 7 septembrie, inclusiv.

Beneficiarilor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar acestea devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu. Biletele la băi rămase disponibile se vor afișa în data de 8 septembrie și se vor vinde ziua următoare.

„Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin e-mail sau telefon în vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății 1.078 din 12 iunie 2020. Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibilă pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament”, transmit reprezentanții CJP Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți