6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Construcția unui Spital Municipal de Pediatrie la Slatina, prioritatea candidatului PNL la primărie

- Advertisement -

Grija pentru sănătate este o responsabilitate ce revine nu doar sistemului de sănătate sau profesioniștilor, medicilor sau farmaciștilor și fiecăruia dintre noi ci trebuie să reprezinte o prioritate a unei administrații locale responsabile, anunță Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt și candidatului partidului la fotoliul de primar al Slatinei. De aceea, prioritatea sa este construirea unui Spital Municipal de Pediatrie.

Potrivit lui Voiculescu, acesta ar urma să fie construit pe strada Artileriei, în zona Parcului Tineretului, lângă Compania de Apă Olt, pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați și cu peste 200 de locuri de parcare.

„Spitalul Municipal de Pediatrie Slatina va oferi servicii medicale de diagnostic și tratament pentru nou născuți, sugari, copii și adolescenți până la vârsta de 18 ani în următoarele domenii: Pediatrie generală, Boli respiratorii, Imunologie, Gastroenterologie, Hepatologie și nutriție pediatrică, Diabet zaharat, boli de nutriție și metabolism, Cardiologie pediatrică, Neurologie pediatrică, Holter EKG”, declară candidatul PNL la primăria.

Liberalul Liviu Voiculescu mai spune că la spitalul de pediatrie vor fi efectuate și explorări diagnostice precum radiologie, ecografie generală Doppler, electrocardiogramă, ecografie cardiacă, M, bidimensional (2 D), Doppler, Explorări funcționale ventilatorii (spirometrie), Endoscopie digestivă superioară și inferioară, Biopsie steomedulară EEG și video EEG.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți