27.6 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concubina unui corăbian, răpită de patru bărbați cu un autoturism și găsită în Caracal. Doi dintre ei, reținuți

- Advertisement -

Patru bărbați sunt autorii răpirii unei femei de 55 de ani, din orașul Corabia. Aceasta a fost urcată cu forța într-un autoturism și dusă într-o direcție necunoscută, iar în urma căutărilor polițiștilor a fost găsită în municipiul Caracal. Doi dintre făptași, care sunt tată şi fiu, primul dintre ei fiind fostul iubit al femeii, au fost reținuți.

Infracțiunea a avut loc marți, un bărbat de 56 de ani, din orașul Corabia, fiind cel care a sunat la 112 și a sesizat faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

„Polițiștii din Corabia au acţionat cu celeritate și, cu sprijinul polițiștilor caracaleni, au găsit în municipiul Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați patru bărbați, precum și concubina apelantului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii din orașul Corabia au reținut miercuri, pentru 24 de ore doi bărbați, de 31, respectiv 50 de ani, fiu şi tată, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu. Bărbatul de 50 de ani este fostul iubit al femeii răpite din Corabia.

Joi, ambii vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți