12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevii din Ianca încep anul școlar la Potelu. Primăria le asigură transportul cu un microbuz

- Advertisement -

Școlarii dintr-un sat al unei localități din sudul județului Olt încep noul an de învățământ la o altă unitate școlară decât cea la care studiau până acum. Este vorba despre elevii de la Școala Gimnazială „Ada Umbră” din Ianca, care în prezent se află în plic proces de reabilitare și modernizare, ce vor învăța la școala din satul Potelu al comunei de la malul Dunării. Ca să aibă asigurat transportul, Primăria Ianca a făcut tot posibilul să le ofere un microbuz atât de necesar pentru a putea ajunge la cursuri.

Anunțul a fost făcut de Mirel Pascu, primarul localității Ianca, care le-a dat asigurări elevilor că programul va reveni la normal odată cu finalizarea lucrărilor la școala din satul Ianca.

„Primăria comunei Ianca, cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt, a reuşit obţinerea unui microbuz şcolar pentru transportul şcolarilor la unităţile de învăţământ de pe raza localităţii noastre. Astfel, pe perioada lucrărilor de reabilitare a Şcolii Gimnaziale «Ada Umbră», elevii din Ianca vor fi transportaţi tur – retur către Şcoala Primară «George Vişan» Potelu, urmând ca, ulterior, programul să revină la normal pe ruta Potelu – Ianca şi retur!”, a transmis edilul pe pagina oficială de Facebook a primăriei.

Sursa citată a mai arătat că transportul elevilor cu microbuzul şcolar este gratuit.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți