20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

COVID-19: Numărul oltenilor pozitivi la retestare, mai mare decât cel al infecțiilor noi

- Advertisement -

Au fost raportate noile infecții COVID-19 înregistrate în județul Olt, în ultimele 24 de ore. Cifrele prezentate de Grupul de Comunicare Strategică au arătat sâmbătă o scădere față de ziua anterioară, fiind raportate 14 îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, de la începutul pandemiei, bilanțul total al cazurilor a ajuns la 1.389 de cazuri. Chiar dacă infecțiile noi sunt mai puține, nu același lucru îl putem spune despre pacienții care sunt internați în spital cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea noului Coronavirus. Numărul lor este mai mare față de cel al cazurilor noi.  

Concret, distinct de cele 14 infecții COVID-19 nou confirmate, în urma retestării bolnavilor, care erau deja pozitivi și internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei care suferă de această boală, sunt 18 persoane din Olt ce au fost reconfirmate pozitiv.

Dintre cele 1.389 de persoane depistate cu noul Coronavirus, sunt și 44 care au decedat, de la începutul pandemiei. Însă, pe lângă infecția cu virusul SARS-CoV-2, toate acestea aveau și boli asociate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți