2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Locuinţele ANL pentru personalul medical, finalizate la Slatina

- Advertisement -

S-au finalizat cele 20 de locuinţe ANL din municipiul Slatina, care sunt destinate medicilor rezidenţi şi altor tineri specialişti din domeniul sănătăţii. Anunţul a fost făcut la începutul acestei săptămâni pe pagina oficială de Facebook a Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, după ce vineri Gabriel Stanciu, directorul general adjunct al instituţiei, originar din oraşul Corabia, a verificat stadiul lucrărilor de la obiectivul de investiţie situat pe strada Orhideelor.  

„Cele 20 de apartamente destinate specialiștilor din sănătate sunt finalizate, urmând ca primăria să întreprindă demersurile cu privire la asigurarea alimentării cu gaz pentru punerea în funcțiune și recepționarea în bune condiții a locuințelor”, se arată în postarea oficială a ANL, în care au fost publicate şi fotografii din blocul de locuinţe.

Proiectul a fost derulat de instituţia aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”.

Investiţia ai cărei beneficiari sunt medicii rezidenţi şi alţi tineri specialişti din domeniul sănătăţii a fost începută la Slatina acum doi ani şi s-a ridicat la peste 3 milioane de lei, sumă finanţată de ANL.

Potrivit datelor oficiale postate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, instituţia a finalizat în judeţul Olt 782 de locuințe și are în execuție efectivă alte 72 în oraşele Balş – 20, Corabia – 40 şi comuna Vişina – 12, toate fiind destinate tinerilor.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți