15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două femei au ajuns la spital, în urma unui incendiu devastator produs în Vâlcele. Una a suferit arsuri de gradul I și II

- Advertisement -

Două femei din satul Bărcănești, comuna Vâlcele, au ajuns la spital vineri după-amiază după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Una dintre ele a suferit arsuri de gradul I și II în mai multe zone ale corpului, incendiul izbucnind din cauza unor scurgeri de gaz la butelia de aragaz.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pentru a stinge incendiul.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în momentul sosirii echipajelor, locuința ardea generalizat, două persoane fiind transportate la spital.

„Echipajul SMURD a asistat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina două femei, una cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței, piciorului drept și mâinii drepte, în vârstă de 73 de ani, și cea de-a doua cu atac de panică, în vârstă de 38 de ani”, a spus reprezentantul ISU.

Pentru a stinge focul și a îndepărta efectele negative ale acestuia, salvatorii au acționat aproximativ trei ore.

În urma incendiului au ars casa, cu suprafața de aproape 70 de metri pătrați, și bunurile din interior.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o butelie de aragaz care prezenta scurgeri de gaz.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți