10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de conducători auto au rămas fără permis în weekend

- Advertisement -

Polițiștii olteni au fost prezenți și în acest sfârșit de săptămână pe principalele drumuri publice care tranzitează județul, și nu numai, iar în urma misiunilor desfășurate au dat peste 350 de amenzi de aproximativ 130.000 de lei. Pentru abaterile comise în trafic, zeci de șoferi au rămas pietoni pentru perioada următoare.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în ultimele 48 de ore, polițiștii au intervenit la 151 de evenimente petrecute în județ, 124 dintre acestea fiind sesizate prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să acționeze pentru a asigura un climat optim de ordine publică și siguranță rutieră pentru cetățeni”, a spus reprezentantul IPJ.

În această perioadă, pentru abateri de la legislația în vigoare, oamenii legii au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 127.000 de lei. În urma încălcărilor legislației privind circulația pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 34 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras şapte certificate de înmatriculare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți