14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băut bine, un șofer din Vitomirești a dat cu mașina peste un vâlcean, la Ionești

- Advertisement -

Grav accident de circulație, marți după-amiaza, provocat de un bărbat de 45 de ani, din comuna olteană Vitomirești. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea Ionești, județul Vâlcea, conducătorul auto din Olt aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. În timp ce conducea un autoturism, acesta a lovit în plin un vâlcean de 46 de ani, care voia să urce în mașina personală parcată pe marginea drumului.

Polițiștii rutieri din municipiul Drăgășani și cei de la Postul de Poliție Ionești au intervenit la locul accidentului, pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

„Un bărbat de 45 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat un bărbat de 46 de ani, din Ionești, județul Vâlcea, în momentul în care acesta încerca să intre în autoturismul personal ce se afla staționat în afara părții carosabile. La prima vedere, starea de sănătate a victimei ar fi gravă, aceasta fiind preluată de un echipaj medical al ISU Vâlcea și transportată la spital”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Sursa citată a mai spus că șoferul din Vitomirești care s-ar face vinovat de producerea evenimentului rutier a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 2,29 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului, s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți