7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt are un nou adjunct

- Advertisement -

La scurt timp după ce comisarul șef Mihai Mihalache a fost împuternicit pentru încă șase luni în funcția de inspector șef al IPJ Olt, la instituția Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu a fost numitb și un nou adjunct. Comisarul șef de poliție Adrian Gabriel Mladin, care ocupa funcția de șef al Serviciului Investigații Criminale, este acum adjunct al Poliției Olt, fiind împuternicit în funcție pentru o perioadă de șase luni.

Ofițerul de polițe Mladin l-a înlocuit din funcție pe comisarul șef Eduard Cristian Bîlă, care a fost împuternicit pe post în septembrie 2019, acesta venind de pe funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Argeș. Bîlă a fost adjunct la IPJ Olt pe linie de investigații criminale și economice, funcție pe care a mai deținut-o la nivelul Poliției Olt pentru un an, dar în perioada 2016 – 2017.

Noul adjunct, în persoana comisarului șef Adrian Mladin, a fost numit în această funcție după ce, timp de aproape un an, a fost împuternicit șef al Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți