12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ludovic Orban: Este o zi istorică pentru noi ca partid liberal

- Advertisement -

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat, duminică seara, imediat după închiderea urnelor și publicarea primelor rezultate exit-poll, că este o zi istorică pentru Partidul Liberal, pentru că pentru prima dată după Revoluție a obținut „victorii clare” în alegerile locale.

„Pentru prima dată, Partidul Național Liberal bate PSD fără drept de apel”, a afirmat Ludovic Orban. El a adăugat că este „cel mai spectaculos rezultat al partidului liberal în ultimii 30 de ani” și marchează o serie de trei victorii în alegeri: la europarlamentare, la prezidențiale și acum la locale.

„Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul” – a mai spus șeful PNL. „E o victorie pe care, hai să fim cinstiţi, foarte puţini o aşteptau. E o victorie clară care nu lasă loc de comentariii. Bucureşenii, în marea lor majoritate, şi-au dorit o schimbare. Bucureştenii şi-au dorit să elibereze Bucureştiul de caracatiţa PSD. Victoria lui Nicuşor Dan e o victorie care e rezultatul unui efort depus de Nicuşor Dan vreme de cel puţin 12 ani de zile şi mai ales al unui program realist prezentat într-un mod onest, fără promisiuni deşarte şi angajamente care nu au niciun fel de bază”, a afirmat Ludovic Orban.

„Aceste victorii nu ne determină să ne bucurăm în mod excesiv. Ne vom bucura o zi, două, apoi ne apucăm de treabă” – a promis liderul liberal.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți