2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile oltene previn răspândirea infecției COVID-19. Peste 50 de amenzi aplicate într-o zi

- Advertisement -

Forțele de ordine din județul Olt au continuat controalele în vederea prevenirii răspândirii infecției COVID-19, în ultimele 24 de ore fiind efectuate zeci de verificări la agenții economici, dar și controale în mijloacele de transport în comun. Autoritățile au urmărit dacă sunt respectate măsurile și interdicțiile impuse pe timpul stării de alertă, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus, la finalul acțiunii fiind aplicate peste 50 de amenzi, în cuantum de 3.500 de lei, persoanelor care nu purtau masca de protecție.

Sub autoritatea Prefecturii Olt, peste 200 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, dar și reprezentați ai instituțiilor de control din județ au fost prezenți în zonele aglomerate, piețe, târguri, terase, marketuri și zone de agrement din mediul urban, dar și rural, precum şi în trafic, fiind vizat transportul de persoane. Au fost verificate 32 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate și 54 de mijloace de transport cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Peste 320 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, iar pentru neregulile constatate s-au dat 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Autoritățile olene fac din nou apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru protecția celor din jur.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți