12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

COMUNICAT DE PRESA

- Advertisement -

SC CORAL IMPEX SRL, cu sediul social in Ploiesti, str. Penes Curcanul, nr.8, bl.151C, ap.10, reprezentata prin director general Alexandru Badea, avand punct de lucru deschis in Municipiul Slatina, str. Libertatii, nr. 11, bl. GA8B, sc. A, ap. 4, va aduce la cunostinta ca in perioada 14-23 Octombrie 2020 se vor efectua serviciile de deratizare pe domeniul public al municipiului Slatina, in baza contractului de concesiune nr. 11302/25.08.2010.

Substanţa utilizata va fi Varat Block cu substanta activa brodifacoum.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii.
Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014.

Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat.
In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii pe domeniul public.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungită.

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la Spitalul judetean de urgenta Slatina.

DIRECTOR GENERAL, ALEXANDRU BADEA

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți