18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Orban: Dacă în București se depășește rata de 3 la mie, școlile trec în regim online. Se poate ajunge la carantinarea anumitor zone

- Advertisement -

Premierul Ludovic Orban nu exclude carantinarea Capitalei, în anumite zone. Declarația a fost făcută după un control la sediul DSP București. Șeful executivului a mai spus că dacă rata de infectare trece de 3 la mia de locuitori, atunci toate școlile vor trece în scenariul online.

„Dacă e depășită rata de incidență de 3 la mie, cazuri cumulate pe utlimele 14 zile, școlile vor trece în regim online integral. De asemenea – aici trebuie făcută o evaluare foarte serioasă, ştiţi că, de regulă, am zis că scoatem focarele, cazurile care nu reflectă răspândirea în comunitate. Se poate ajunge la carantinarea anumitor zone, sperăm să nu se ajungă aici și am convingerea că oamenii înțeleg situația prin care trecem, că vor avea grijă și se vor păzi de infectare”, a spus Orban.

„La indicele peste 3 la mie e prevăzut în ordinul comun Ministerului Sănătății și Ministerului Educației ce înseamnă trecerea la scenariul roșu și anume învățământ online”, a adăugat el.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți