11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

- Advertisement -

UAT COMUNA SAMBURESTI, titular al proiectului „Modernizare drumuri si construire poduri pe strada Sperantei si Izvorului, comuna Samburesti, judetul Olt”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM OLT, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drumuri si construire poduri pe strada Sperantei si Izvorului, comuna Samburesti, judetul Olt”, propus a fi amplasat în Samburesti, sat Samburesti, str. Sperantei, si sat Launele, str. lzvorului, judeţul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 9°°-14°°, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de Ia data publicării anunţului pe pagina de internet a APM OLT.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți