17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două mașini implicate într-o tamponare în satul Recea al comunei Valea Mare

- Advertisement -

Un accident în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane a avut loc, joi seara, în intersecția din satul Recea al comunei Valea Mare. Echipaje ale pompierilor au intervenit la fața locului, la fel și polițiștii rutieri, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că toate cele patru persoane care se aflau în cele două mașini implicate în accident au fost asistate medical la locul intervenției, însă au refuzat transportul la spital.

„Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului și care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a adăugat reprezentantul ISU.

Potrivit unor martori, vinovat de producerea tamponării se face șoferul unui autoturism care venea dinspre satul Zorleasca al comunei Valea Mare, pe Drumul Comunal 91 B, iar la intersecția cu Drumul Județean 653 nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus regulamentar dinspre municipiul Slatina. În urma impactului violent, una dintre mașini s-a răsturnat pe carosabil, oprindu-se pe plafon.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tamponarea din Recea, Valea Mare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți