19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

România trece la ora de iarnă, cu temperaturi de primăvară. Vor fi până la 25 de grade Celsius

- Advertisement -

După un început de săptămână foarte rece, în zilele următoare vom avea parte de vreme ca de primăvară. În weekend, când România trece la ora de iarnă, temperaturile vor depăși 20 de grade Celsius.

Mijlocul săptămânii aduce vreme mai caldă decât ar fi normal cu maxime de până la 25 de grade în regiunile sudice.

Ploile vor lipsi și doar izolat vor fi condiții de ceața în zonele joase, pe văi și în depresiuni. Vântul va sufla în general slab cu intensificări la munte.

Vremea se va menține caldă și în zilele următoare, însă de vineri un nou val de precipitații va intra în țara noastră dinspre regiunile vestice.

Sâmbătă, ploile se vor extinde treptat în toată jumătatea de nord-vest a țării, iar duminică, ploi locale vor fi și în celelalte zone, astfel ca temperaturile vor pierde câteva grade.

În Capitală,  atmosfera va fi frumoasă și caldă pentru această dată: maxima va urca până la 21 de grade, iar vântul va sufla slab.

Trecerea la ora de iarnă 2020 se va face în ultimul weekend din octombrie, adică în noaptea de 24 spre 25 octombrie, când ora 4:00 va deveni ora 3:00. Este noaptea în care, se spune, „dormim mai mult”, ziua de 25 octombrie fiind cea mai lungă din an, pentru că, practic, are 25 de ore. 

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți