15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Găneasa, dispărută cu fiica sa de acasă de o lună. Polițiștii le caută

- Advertisement -

O femeie de 27 de ani, din comuna Găneasa, a dispărut de la domiciliu în urmă cu o lună și până acum nu s-a întors. Tânăra a plecat cu fiica sa de un an și șapte luni, dispariția acestora fiind dată de o femeie de 48 de ani, din localitate, pe 5 octombrie, însă până în prezent familia nu și-a dat acordul de a mediatiza cazul.  

„La data de 5 octombrie, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au fost sesizați de o femeie de 48 de ani, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că, la data de 21 septembrie, fiica sa Nuți Florentina Mihai, în vârstă de 27 ani, ar fi plecat voluntar de acasă împreună cu fiica acesteia de un an şi şapte luni și nu au mai revenit”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei din Găneasa sunt înălţime 1,50 metri, aproximativ 60 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui și păr lung negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii și a micuței sale sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți